AZ19 is dé specialist op het gebied van interactieve jongerenevenementen en is gespecialiseerd in het uitvoeren van video-roadshows. Deze compleet verzorgde roadshows zijn overal inzetbaar en toe te passen op iedere locatie. Al ruim 25 jaar verzorgen wij deze drive in shows (zowel gesponsord als niet gesponsord) op middelbare scholen door het gehele land. Gemiddeld zijn dat tussen de 150 en 200 shows per jaar, met per avond tussen de 150 en 2000 leerlingen. Inmiddels hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd waar wij jaarlijks (meerdere malen) terugkeren. Maar ook nieuwe scholen weten ons te vinden.

 

Door deze ervaring met schoolfeesten weet AZ19 als geen ander wat belangrijk is voor een geslaagd schoolfeest. AZ19 beschikt over enthousiaste en uitermate professionele en technische medewerkers die ervoor zorgen dat iedere show zonder problemen een geweldig feest wordt. Het showteam bestaat uit een diskjockey, lightjockey en eventueel een videojockey en/of een roadie. Doordat zij voornamelijk schoolfeesten uitvoeren weten zij precies hoe zij de feestavond moeten opbouwen. Het team staat garant voor een spetterend feest waar nog lang over zal worden nagepraat.


Voor meer informatie over DeBesteSchoolfeesten.nl verwijzen we u graag naar onze website www.DeBesteSchoolfeesten.nl. Daarop vindt u foto’s en video's van een groot aantal schoolfeesten, ook vindt u hier referenties van een groot aantal klanten .

Naast onze activiteiten onder de naam DeBesteSchoolfeesten.nl, zijn wij in de zomermaanden te vinden langs de Spaanse costa's met de Summer Dance Party. Een zomers feest op campings voor jong en oud. Voor meer informatie kunt u terecht op www.SummerDanceParty.com.

 

 

 

Designed by PVE MEDIA

AZ19 - Postbus 244 - 3350 AE - Papendrecht

Tel: 078-8420341 - E-Mail: info@az19.nl